המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד להזהבה יפה.
מוסיפים את השקדים ואת הצנוברים לצריבה והשחמה קלה.
בקערה גדולה מערבבים היטב את מרכיבי המילוי, משלבים גם את הבצל המטוגן עם האגוזים.
מניחים את העוף השלם בתבנית אפייה.
מוסיפים את התיבול ומורחים מעל העוף, ממש לעסות ביד מכל הצדדים.
לוקחים מתערובת המילוי ובעזרת כף (או הידיים), ממלאים את העוף בנדיבות. אפשר גם באיזורים שמתחת לעור.
מכסים את התבנית ומעבירים לתנור שחומם מראש כ-220 מעלות, למשך כ-60 דקות (אפשר קצת יותר).
לפני סוף התהליך מסירים את המכסה, להשחמה יפה של העוף.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0