מכינים את המלית: מבשלים פתיתים לפי ההוראות שעל האריזה ומצננים מעט.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל כ-8 דק' להזהבה. מוספים בשר טחון ומטגנים עד שהוא הופך פירורי ומשנה את צבעו. מסירים מהכיריים ומצננים מעט.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את הבשר לקערה ומוסיפים את שאר חומרי המלית. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 4
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 5
0 דקות
ממלאים את חלל הבטן של העוף במלית וסוגרים את הפתח עם קיסמים או קושרים את הרגליים בחוט כמו בתמונה. מניחים את העוף בתבנית עם דפנות מעט גבוהות. את שארית המלית מעבירים לשקית קוקי, סוגרים היטב, מחוררים עם קיסם ומניחים לצד העוף.
שלב 6
0 דקות
מערבבים בקערה את חומרי הרוטב, יוצקים על העוף ומכסים ברדיד אלומיניום.
שלב 7
0 דקות
צולים כשעה וחצי כשהעוף מכוסה.
שלב 8
0 דקות
מסירים את הכיסוי וממשיכים לצלות עוד כ-30 דקות. מדי עשר דקות יוצקים על העוף מנוזלי הרוטב. מסדרים את העוף על צלחת הגשה לצד המלית משקית הקוקי.
שלב 1
מתוך
8
מכינים את המלית: מבשלים פתיתים לפי ההוראות שעל האריזה ומצננים מעט.
שלב 2
מתוך
8
מחממים שמן במחבת ומטגנים בצל כ-8 דק' להזהבה. מוספים בשר טחון ומטגנים עד שהוא הופך פירורי ומשנה את צבעו. מסירים מהכיריים ומצננים מעט.
שלב 3
מתוך
8
מעבירים את הבשר לקערה ומוסיפים את שאר חומרי המלית. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 4
מתוך
8
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 5
מתוך
8
ממלאים את חלל הבטן של העוף במלית וסוגרים את הפתח עם קיסמים או קושרים את הרגליים בחוט כמו בתמונה. מניחים את העוף בתבנית עם דפנות מעט גבוהות. את שארית המלית מעבירים לשקית קוקי, סוגרים היטב, מחוררים עם קיסם ומניחים לצד העוף.
שלב 6
מתוך
8
מערבבים בקערה את חומרי הרוטב, יוצקים על העוף ומכסים ברדיד אלומיניום.
שלב 7
מתוך
8
צולים כשעה וחצי כשהעוף מכוסה.
שלב 8
מתוך
8
מסירים את הכיסוי וממשיכים לצלות עוד כ-30 דקות. מדי עשר דקות יוצקים על העוף מנוזלי הרוטב. מסדרים את העוף על צלחת הגשה לצד המלית משקית הקוקי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0