מטגנים את הבצלים עד להזהבה, להוסיף את הכבדים ולטגן מעט.
שלב 2
0 דקות
בסיר אחר מביאים לרתיחה 2 כוסות מים עם כפית מלח, מוסיפים את האורז ומבשלים כ-5 דק'. מסננים את המים.
שלב 3
0 דקות
מערבבים בקערה את האורז עם הכבדים והבצלים, מוסיפים את התבלינים ואת השזיפים, ומערבבים לתערובת מילוי אחידה.
שלב 4
0 דקות
ממלאים את חלל העוף בתערובת, מקפידים שלא לדחוס - האורז עוד יתפח במהלך האפייה וסוגרים בקיסמים. מניחים את העוף הממולא במרכז תבנית אפייה.
שלב 5
0 דקות
מערבבים את חומרי הציפוי לתערובת אחידה, יוצקים על העוף ומורחים מכל הצדדים. במידה ונשאר מילוי ניתן לפזר מסביב לעוף בתוספת של שזיפים. במידה ולא נשאר, ניתן לחתוך מעט תפוחי אדמה ובצלים ולהניח בתבנית.
שלב 6
90 דקות
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום בינוני כשעה וחצי (90 דקות).
שלב 7
45 דקות
מסירים את נייר הכסף ואופים 30-45 דקות נוספות. בתיאבון ובהצלחה.
שלב 1
מתוך
7
מטגנים את הבצלים עד להזהבה, להוסיף את הכבדים ולטגן מעט.
שלב 2
מתוך
7
בסיר אחר מביאים לרתיחה 2 כוסות מים עם כפית מלח, מוסיפים את האורז ומבשלים כ-5 דק'. מסננים את המים.
שלב 3
מתוך
7
מערבבים בקערה את האורז עם הכבדים והבצלים, מוסיפים את התבלינים ואת השזיפים, ומערבבים לתערובת מילוי אחידה.
שלב 4
מתוך
7
ממלאים את חלל העוף בתערובת, מקפידים שלא לדחוס - האורז עוד יתפח במהלך האפייה וסוגרים בקיסמים. מניחים את העוף הממולא במרכז תבנית אפייה.
שלב 5
מתוך
7
מערבבים את חומרי הציפוי לתערובת אחידה, יוצקים על העוף ומורחים מכל הצדדים. במידה ונשאר מילוי ניתן לפזר מסביב לעוף בתוספת של שזיפים. במידה ולא נשאר, ניתן לחתוך מעט תפוחי אדמה ובצלים ולהניח בתבנית.
שלב 6
מתוך
7
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום בינוני כשעה וחצי (90 דקות).
שלב 7
מתוך
7
מסירים את נייר הכסף ואופים 30-45 דקות נוספות. בתיאבון ובהצלחה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0