המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טוחנים במעבד מזון את העירית, תימין, שיני שום כתושות, 1/2 כוס שמן זית, פיסטוקים, דבש ופלפל ומלח למשחה חלקה.
ממלאים את העוף במלית וקושרים היטב בעזרת חוט. מניחים את העוף בתבנית רחבה ומסביבו את ירקות השורש.
להכנת הרוטב - מערבבים את ענפי התימין, מלח ופלפל שחור גרוס, 1/4 כוס שמן זית ורוטב הבסיס ויוצקים על העוף והירקות. עוטפים היטב את התבנית בנייר כסף.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות וצולים את העוף למשך שעה.
לאחר שעה מעלים את טמפרטורת התנור לחום של 200 מעלות, מורידים את הכיסוי של התבנית וצולים כ - 30 דקות נוספות להשחמה של העוף והירקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0