המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מורחים את העוף בשמן ובמרגרינה ומתבלים היטב מכל הצדדים.
בעזרת מזלג מערבבים את תערובת הקניידלך עם הביצים.
חותכים את הערמונים ואת 2 התפוחים לקוביות בינוניות ומוסיפים לתערובת הקניידלך, מערבבים עם התימין.
ממלאים את העוף. מניחים בתבנית אפייה וקושרים בחבל. מניחים בתבנית חסינת אש.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה, 200 מעלות במשך 40 דקות .
מוציאים את ליבת התפוחים בעזרת תפוחן.
חורצים חריץ בהיקף של 6 התפוחים בעזרת סכין חדה, כדי לשמור על צורתם במהלך האפייה.
מוסיפים לתבנית וממשיכים לאפות 30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0