בקערה שמים: מעט שזיפים יבשים, משמש יבש, חצאי אננס משומר, צימוקים וצנוברים קלויים (הכמויות כמובן לפי הטעם). מערבבים את האורז היטב עם שאר הפירות היבשים וממלאים את העוף בתערובת.
שלב 3
0 דקות
מכינים רוטב לציפוי עוף: מערבבים את חומרי הציפוי, מצפים ומעסים היטב את העוף.
שלב 4
45 דקות
מניחים את העוף בשקית קוקי לאפיה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך כ-45 דקות. יוצא מעדן.
בקערה שמים: מעט שזיפים יבשים, משמש יבש, חצאי אננס משומר, צימוקים וצנוברים קלויים (הכמויות כמובן לפי הטעם). מערבבים את האורז היטב עם שאר הפירות היבשים וממלאים את העוף בתערובת.
שלב 3
מתוך
4
מכינים רוטב לציפוי עוף: מערבבים את חומרי הציפוי, מצפים ומעסים היטב את העוף.
שלב 4
מתוך
4
מניחים את העוף בשקית קוקי לאפיה ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות למשך כ-45 דקות. יוצא מעדן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0