המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת המילוי: מכניסים לקערה פתיתים, בשר טחון, עגבנייה, פטרוזיליה, שום כתוש, תבלינים ושמן ומערבבים היטב.
ממלאים את העוף וממש דוחסים לתוכו את המלית.
בקערית נפרדת מערבבים את תבליני הציפוי ללא הדבש, ומורחים את העוף היטב מבחוץ.
מניחים בתבנית אפייה, מזלפים על העוף דבש ויוצקים לתבנית מים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות לשעתיים.
לקראת סוף האפייה מעלים את החום ל-180 מעלות, כדי שהעוף ישחים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0