מכסים את העוף במים, ומבשלים את העוף עם כל התבלינים חוץ מהקארי למשך שעה. מפרידים את העוף מהעצמות שלו (את הנוזלים שומרים. נותנים לעוף להתקרר כדי שיהיה יותר נוח לעבוד איתו).
שלב 2
0 דקות
חותכים את כל הירקות לקוביות לא משנה מה הגודל (את התירס והזיתים יש להוסיף לאחר שמוסיפים את הנוזלים), מערבבים את העוף ואת הירקות ביחד עם תרכיז העגבניות, ומוסיפים את הנוזלים (כמות הנוזל תלוי כמה סמיך אתם רוצים את התבשיל נתון לשיקול דעתכם).
שלב 3
0 דקות
לאחר שהוספתם את הנוזלים, תוסיפו את התירס והזיתים, כשאת הזיתים חתכתם לחצי.
שלב 4
1 דקות
בחצי השעה האחרונה תוסיפו את הקארי לפי הטעם.
בתיאבון!
*לגרסה חריפה - המירו את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
מכסים את העוף במים, ומבשלים את העוף עם כל התבלינים חוץ מהקארי למשך שעה. מפרידים את העוף מהעצמות שלו (את הנוזלים שומרים. נותנים לעוף להתקרר כדי שיהיה יותר נוח לעבוד איתו).
שלב 2
מתוך
4
חותכים את כל הירקות לקוביות לא משנה מה הגודל (את התירס והזיתים יש להוסיף לאחר שמוסיפים את הנוזלים), מערבבים את העוף ואת הירקות ביחד עם תרכיז העגבניות, ומוסיפים את הנוזלים (כמות הנוזל תלוי כמה סמיך אתם רוצים את התבשיל נתון לשיקול דעתכם).
שלב 3
מתוך
4
לאחר שהוספתם את הנוזלים, תוסיפו את התירס והזיתים, כשאת הזיתים חתכתם לחצי.
שלב 4
מתוך
4
בחצי השעה האחרונה תוסיפו את הקארי לפי הטעם.
בתיאבון!
*לגרסה חריפה - המירו את הפפריקה המתוקה בחריפה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0