מעל הבסיס המסודר שמים את ירכי העוף (להשתדל שלא יעלו אחד על השני).
שלב 3
0 דקות
מכינים בקערה או בכוס את הרוטב המיוחד: כף שמן (עדיף לא זית), כף רוטב ברביקיו, כף רוטב צ'ילי, כף רוטב סויה, כף עגבניות מיובשות, כפית שטוחה של טימין וחצי כפית פלפל שחור גס. מערבבים טוב טוב.
שלב 4
0 דקות
בעזרת מברשת מורחים את הרוטב על העוף והירקות, ואת השאר שופכים מעל הכל.
שלב 5
90 דקות
מכסים עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 90 דקות.
שלב 6
0 דקות
בודקים אם העוף כבר התרכך ואם כן- מפזרים מעל מלח גס (לא בהגזמה) וממשיכים לאפות ללא נייר כסף עד להשחמה.
שלב 1
מתוך
6
מסדרים את הקישואים, הפלפלים והבצלים בתחתית תבנית.
שלב 2
מתוך
6
מעל הבסיס המסודר שמים את ירכי העוף (להשתדל שלא יעלו אחד על השני).
שלב 3
מתוך
6
מכינים בקערה או בכוס את הרוטב המיוחד: כף שמן (עדיף לא זית), כף רוטב ברביקיו, כף רוטב צ'ילי, כף רוטב סויה, כף עגבניות מיובשות, כפית שטוחה של טימין וחצי כפית פלפל שחור גס. מערבבים טוב טוב.
שלב 4
מתוך
6
בעזרת מברשת מורחים את הרוטב על העוף והירקות, ואת השאר שופכים מעל הכל.
שלב 5
מתוך
6
מכסים עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 90 דקות.
שלב 6
מתוך
6
בודקים אם העוף כבר התרכך ואם כן- מפזרים מעל מלח גס (לא בהגזמה) וממשיכים לאפות ללא נייר כסף עד להשחמה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1