המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסדרים את הקישואים, הפלפלים והבצלים בתחתית תבנית.
מעל הבסיס המסודר שמים את ירכי העוף (להשתדל שלא יעלו אחד על השני).
מכינים בקערה או בכוס את הרוטב המיוחד: כף שמן (עדיף לא זית), כף רוטב ברביקיו, כף רוטב צ'ילי, כף רוטב סויה, כף עגבניות מיובשות, כפית שטוחה של טימין וחצי כפית פלפל שחור גס. מערבבים טוב טוב.
בעזרת מברשת מורחים את הרוטב על העוף והירקות, ואת השאר שופכים מעל הכל.
מכסים עם נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 90 דקות.
בודקים אם העוף כבר התרכך ואם כן- מפזרים מעל מלח גס (לא בהגזמה) וממשיכים לאפות ללא נייר כסף עד להשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1