דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף מרוקאי

עוף מרוקאי

(1)
קל
מתכונאי/ת: לוי מירי
ארוחה בסיר אחד: כרעי עוף עם עגבנייה וגזר ברוטב פיקנטי ועשיר בטעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
עוף נקיים ומחולקים
1 
בצל קצוץ
6  שיני
שום קצוצות
1  זר
כוסברה קצוץ
1 
עגבנייה פרוסה
1  כף
רסק עגבניות
1 
גזרים פרוס
1  כפית
כורכום
0.5  כפית
קינמון טחון
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
כמון טחון
0.5  כוס
מים
0  לפי הטעם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    בסיר רחב מטגנים בשמן את הבצל עד שזהוב, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הכוסברה, העגבנייה, הרסק, התבלינים והמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים כ-15 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים כ-50 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    אפשר לגוון בקלות ולהחליף את הגזר בשעועית ירוקה, באפונה קפואה ו/או בגמבה פרוסה.
  • שלב 5

    0 דקות
    עוד גיוון - מניחים על העוף רבעי תפוחי אדמה עם מעט מלח גס וזרעי כמון שלמים, ונותנים להם להתבשל מהאדים של התבשיל. בתיאבון!
עוף מרוקאי

שלב 1 מתוך 5

בסיר רחב מטגנים בשמן את הבצל עד שזהוב, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את הכוסברה, העגבנייה, הרסק, התבלינים והמים.

עוף מרוקאי

שלב 2 מתוך 5

מערבבים היטב, סוגרים מכסה ומבשלים כ-15 דקות.

עוף מרוקאי

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את חתיכות העוף ומבשלים כ-50 דקות.

עוף מרוקאי

שלב 4 מתוך 5

אפשר לגוון בקלות ולהחליף את הגזר בשעועית ירוקה, באפונה קפואה ו/או בגמבה פרוסה.

עוף מרוקאי

שלב 5 מתוך 5

עוד גיוון - מניחים על העוף רבעי תפוחי אדמה עם מעט מלח גס וזרעי כמון שלמים, ונותנים להם להתבשל מהאדים של התבשיל. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • נודלס כבדי עוף ופטריות בטריאקי

    נודלס כבדי עוף ופטריות בטריאקי

    20 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים