משפשפים את כרעי העוף מכל הצדדים במלח ובפלפל שחור גרוס, ומצננים בקערה במשך 60 דקות במקרר.
שלב 2
0 דקות
במחבת גדולה עם תחתית כפולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל על להבה בינונית-גבוהה, עד הזהבה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים למחבת את רכז התפוזים, דבש, מקל קינמון, הל, פלפל אנגלי ושזיפים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר, מבשלים במשך כ-20 דקות ובוחשים מדי פעם. מצננים.
שלב 4
0 דקות
משרים את העוף בתערובת השזיפים ומניחים במקרר במשך כ-60 דקות לספיגת טעמים.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לטאג'ין או לסיר ומכסים. מכניסים את הטאג'ין/סיר למרכז תנור שחומם מראש ל-180 מעלות, וצולים במשך 30 דקות.
שלב 6
0 דקות
מרימים בזהירות את מכסה הטאג'ין/סיר, יוצקים על העוף את הנוזלים שהצטברו, מכסים, מנמיכים את החום ל-150 מעלות וצולים 60 דקות נוספות. אחרי חצי שעה בודקים אם כל הנוזלים התאדו ומוסיפים מעט מים חמים.
שלב 7
0 דקות
מרימים את מכסה הטאג'ין/סיר וצולים כ-10 דקות נוספות לקבלת צבע שחום יפה.
שלב 8
0 דקות
מגישים: מניחים את הטאג'ין/סיר במרכז השולחן ומגישים לצד אורז לבן.
שלב 1
מתוך
8
משפשפים את כרעי העוף מכל הצדדים במלח ובפלפל שחור גרוס, ומצננים בקערה במשך 60 דקות במקרר.
שלב 2
מתוך
8
במחבת גדולה עם תחתית כפולה, מחממים את השמן ומטגנים את הבצל על להבה בינונית-גבוהה, עד הזהבה.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים למחבת את רכז התפוזים, דבש, מקל קינמון, הל, פלפל אנגלי ושזיפים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר, מבשלים במשך כ-20 דקות ובוחשים מדי פעם. מצננים.
שלב 4
מתוך
8
משרים את העוף בתערובת השזיפים ומניחים במקרר במשך כ-60 דקות לספיגת טעמים.
שלב 5
מתוך
8
מעבירים לטאג'ין או לסיר ומכסים. מכניסים את הטאג'ין/סיר למרכז תנור שחומם מראש ל-180 מעלות, וצולים במשך 30 דקות.
שלב 6
מתוך
8
מרימים בזהירות את מכסה הטאג'ין/סיר, יוצקים על העוף את הנוזלים שהצטברו, מכסים, מנמיכים את החום ל-150 מעלות וצולים 60 דקות נוספות. אחרי חצי שעה בודקים אם כל הנוזלים התאדו ומוסיפים מעט מים חמים.
שלב 7
מתוך
8
מרימים את מכסה הטאג'ין/סיר וצולים כ-10 דקות נוספות לקבלת צבע שחום יפה.
שלב 8
מתוך
8
מגישים: מניחים את הטאג'ין/סיר במרכז השולחן ומגישים לצד אורז לבן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0