בסיר שטוח משחימים את חלקי העוף בשמן. תוך כדי מפזרים על חלקי העוף את הפלפל השחור, המלח והחוויג' למרק.
שלב 2
5 דקות
לאחר ההשחמה של העוף עד לקבלת גוון זהוב, מוסיפים את תפוחי האדמה, החומוס והכוסברה.
*ניתן להמיר את החומוס הקפוא בחומוס מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
30 דקות
מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ותפוחי האדמה, ומבשלים במשך 30 דקות בערך.
שלב 1
מתוך
3
בסיר שטוח משחימים את חלקי העוף בשמן. תוך כדי מפזרים על חלקי העוף את הפלפל השחור, המלח והחוויג' למרק.
שלב 2
מתוך
3
לאחר ההשחמה של העוף עד לקבלת גוון זהוב, מוסיפים את תפוחי האדמה, החומוס והכוסברה.
*ניתן להמיר את החומוס הקפוא בחומוס מקופסת שימורים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
3
מוסיפים מים עד לכיסוי העוף ותפוחי האדמה, ומבשלים במשך 30 דקות בערך.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0