המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הצ`יפס.
לתבל את העוף בתבלינים ולטגן היטב, אפשר במחבת שטוגן הצ`יפס.
לסדר את העוף בתחתית סיר ומעל את הצ`יפס. לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה עד אשר העוף מפריש רוטב.
לערבב בכלי את רסק העגבניות, תבלינים ומים ולשפוך לסיר מים עד גובה העוף, כדי שתפוחי האדמה יתבשלו על אדים.
מדי פעם לנענע בעדינות את הסיר כדי שהרוטב ירטיב מעט את הצ`יפס, או עם כף לקחת מהתחתית רוטב ולשפוך מעל עד אשר תפוחי האדמה חומים והעוף מבושל.
לבשל על האש הקטנה ביותר ומכוסה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0