המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לסדר את האורז בתבנית עם נייר אפיה ומעל לסדר את העוף.1.בנתיים לטגן לחוד את הבצל להוסיף את הגמבה והעגבניות ולערבב.
להוסיף לתערובת את הרסק, התבלינים והמים, לבשל כ- 5 דק ולהוריד מהאש .
את הרוטב לפזר על התבנית עם האורז והעוף (כדאי קודם לטבול את העוף ברוטב ואחר כך לשים על האורז).
לכסות בנייר כסף ולהכניס לתנור ל- 40 דקות .
להוריד את הנייר ולהשאיר עוד כ- 15 דק'.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0