המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את האורז בהרבה מים רותחים (כמו פסטה) שהומלחו קלות עד שהאורז רך, בערך 12 דקות. מסננים, שוטפים במים קרים ומייבשים היטב.
מרססים ווק או מחבת טפלון גדולה בתרסיס שמן, ומוסיפים את השום ובצלי השאלוט. מאדים קלות, בערך כ-2 דק' עד שמזהיב. בהמשך מוסיפים את רוטב הקארי, ואחריו את הפלפל האדום והשעועית הירוקה. מאדים במרץ עוד 2 דק'.
מעבירים את האורז לווק מעל הירקות ומוסיפים את העוף, רוטב הסויה, המיץ והקליפה מהליים והכוסברה. מאדים מעל חום בינוני-גבוה כ-5 דקות, עד שהאורז חם והעוף מחומם היטב.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מגישים מקושט בפלחי לימון ועלי כוסברה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0