מבשלים את האורז בהרבה מים רותחים (כמו פסטה) שהומלחו קלות עד שהאורז רך, בערך 12 דקות. מסננים, שוטפים במים קרים ומייבשים היטב.
שלב 2
0 דקות
מרססים ווק או מחבת טפלון גדולה בתרסיס שמן, ומוסיפים את השום ובצלי השאלוט. מאדים קלות, בערך כ-2 דק' עד שמזהיב. בהמשך מוסיפים את רוטב הקארי, ואחריו את הפלפל האדום והשעועית הירוקה. מאדים במרץ עוד 2 דק'.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את האורז לווק מעל הירקות ומוסיפים את העוף, רוטב הסויה, המיץ והקליפה מהליים והכוסברה. מאדים מעל חום בינוני-גבוה כ-5 דקות, עד שהאורז חם והעוף מחומם היטב.
שלב 4
0 דקות
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 5
0 דקות
מגישים מקושט בפלחי לימון ועלי כוסברה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מבשלים את האורז בהרבה מים רותחים (כמו פסטה) שהומלחו קלות עד שהאורז רך, בערך 12 דקות. מסננים, שוטפים במים קרים ומייבשים היטב.
שלב 2
מתוך
5
מרססים ווק או מחבת טפלון גדולה בתרסיס שמן, ומוסיפים את השום ובצלי השאלוט. מאדים קלות, בערך כ-2 דק' עד שמזהיב. בהמשך מוסיפים את רוטב הקארי, ואחריו את הפלפל האדום והשעועית הירוקה. מאדים במרץ עוד 2 דק'.
שלב 3
מתוך
5
מעבירים את האורז לווק מעל הירקות ומוסיפים את העוף, רוטב הסויה, המיץ והקליפה מהליים והכוסברה. מאדים מעל חום בינוני-גבוה כ-5 דקות, עד שהאורז חם והעוף מחומם היטב.
שלב 4
מתוך
5
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 5
מתוך
5
מגישים מקושט בפלחי לימון ועלי כוסברה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0