המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 150 מעלות.
מחממים שמן בסיר בינוני ומטגנים את חלקי העוף עד שהם משחימים, כ-7-10 דקות. מוציאים ושומרים בצד.
מוסיפים בצל לאותו הסיר ומטגנים בשמן שנותר עד שהוא מתרכך כ-8 דקות.
מוסיפים שום, פלפל חריף, תבלינים ועגבניות. מחזירים לסיר את חלקי העוף, מוסיפים בירה וציר, ומביאים לרתיחה.
מפזרים את האורז בין חלקי העוף, מכסים ומעבירים לתנור ל-40 דקות, עד שכל הנוזלים נספגים והאורז והעוף מוכנים.
מכבים את האש, ממתינים שיתקרר מעט ומגישים חם לצד סלט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0