המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים שמן זית במחבת טובה ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה.
מכניסים לתוך סיר חרס את האורז עם העוף ומוסיפים תבלינים.
מוסיפים לסיר את הבצל המטוגן, הצימוקים והשקדים, ויוצקים מעט מים. מביאים לרתיחה.
מבשלים על אש נמוכה במשך כשעה או עד שהעוף מוכן.
מגישים בצלחות יפות ומקשטים עם עלי פטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0