לערבב את סירופ השימורים וכל החומרי הרוטב לרוטב חלק וללא גושים.
שלב 2
0 דקות
לסדר את העוף בתבנית ולשפוך מעל את הרוטב.
שלב 3
0 דקות
לפזר מסביב את חתיכות האפרסקים או השזיפים.
שלב 4
90 דקות
לאפות בחום גבוה- 200 מעלות כ- 90 דקות עם כיסוי.
שלב 5
30 דקות
להסיר את הכיסוי ולאפות כ- 30 דקות נוספות.
*ניתן להמיר את האפרסקים בשזיפים משומרים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
5
לערבב את סירופ השימורים וכל החומרי הרוטב לרוטב חלק וללא גושים.
שלב 2
מתוך
5
לסדר את העוף בתבנית ולשפוך מעל את הרוטב.
שלב 3
מתוך
5
לפזר מסביב את חתיכות האפרסקים או השזיפים.
שלב 4
מתוך
5
לאפות בחום גבוה- 200 מעלות כ- 90 דקות עם כיסוי.
שלב 5
מתוך
5
להסיר את הכיסוי ולאפות כ- 30 דקות נוספות.
*ניתן להמיר את האפרסקים בשזיפים משומרים באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0