המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את הבצלים וחותכים אותם לטבעות דקות. מטגנים את הבצל בסיר לפחות עשר דקות. מכסים את הסיר וממשיכים לטגן עוד 15 דקות.
כשהבצל מתרכך מכניסים את העוף ומטגנים ביחד עם הבצל עד שהעוף מתחיל לקבל צבע חום. מוסיפים אבקת מרק עוף, קצת כורכום ומעט מאוד מלח כי הבצל מלוח.
מוסיפים בערך 2 כוסות מים ונותנים לזה להתבשל עד להספגת הנוזלים. אפשר להשאיר קצת נוזל שיהיה אפשר לטבול את הלחם ברוטב.
בסוף הבישול ניתן להוסיף קצת כוסברה או פטרוזיליה לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1