המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים פחות מחצי כמות השמן בסיר לחמם על להבה נמוכה.
להוסיף שום שישחים ועגבניות חתוכות לקוביות.
נותנים להם לספוג מעט שמן תוך ערבוב שלוש דקות.
מוסיפים עוף ואת השמן הנותר.
להוסיף רסק וזיתים שמרתיחים קודם.
להוסיף מעט פפריקה, פלפל שחור ומים.
לכסות עד גובה התבשיל ולתת לבשל 25 דקות בלהבה נמוכה.
המים צריכים להתאדות והרוטב להסמיך.
לפזר מעט פטרוזיליה ולהגיש עם אורז לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0