המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים עגבניות וזיתים בסיר ומביאים לרתיחה.
יוצקים חצי מכמות השמן לסיר. מחממים על להבה נמוכה. מוסיפים שום ומערבבים, מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות. מערבבים מדי פעם כ-3 דקות.
מוסיפים את העוף לסיר ויוצקים את שארית השמן. מוסיפים רסק עגבניות וזיתים שהורתחו ויוצקים מים עד כיסוי. מוסיפים פפריקה ופלפל שחור לפי הטעם.
מבשלים כ-25 דקות על להבה בינונית. בתום הבישול המים צריכים להתאדות והרוטב להסמיך.
מעבירים למגש ומפזרים פטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0