לקלוף את החצילים פס כן ופס לא, לפרוס פרוסות אורך ברוחב ס"מ וחצי כל פרוסה, להשהות לילה במסננת עם מלח גס מעט - מכוסה, למחרת להספיג במפית בד או נייר ולטגן.
שלב 2
0 דקות
לטגן את הבצל ואת חלקי העוף ולהעביר לסיר.
שלב 3
0 דקות
להוסיף מים חמים ותבלינים לסיר העוף, פרוסות שום, המים אמורים לכסות את העוף בלבד, מניחים את פרוסות החצילים מעל העוף, ומעליהם את רצועות הפלפל ופרוסות העגבניות.
שלב 4
0 דקות
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
שלב 5
0 דקות
מבשלים שעה וחצי בחום בינוני-נמוך, או אופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות, כשהסיר מכוסה בנייר כסף.
שלב 1
מתוך
5
לקלוף את החצילים פס כן ופס לא, לפרוס פרוסות אורך ברוחב ס"מ וחצי כל פרוסה, להשהות לילה במסננת עם מלח גס מעט - מכוסה, למחרת להספיג במפית בד או נייר ולטגן.
שלב 2
מתוך
5
לטגן את הבצל ואת חלקי העוף ולהעביר לסיר.
שלב 3
מתוך
5
להוסיף מים חמים ותבלינים לסיר העוף, פרוסות שום, המים אמורים לכסות את העוף בלבד, מניחים את פרוסות החצילים מעל העוף, ומעליהם את רצועות הפלפל ופרוסות העגבניות.
שלב 4
מתוך
5
מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה.
שלב 5
מתוך
5
מבשלים שעה וחצי בחום בינוני-נמוך, או אופים בחום בינוני-נמוך כשלוש שעות, כשהסיר מכוסה בנייר כסף.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0