המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עם מעט מאוד שמן. כשמזהיב מוסיפים את שיני השום הפרוסים ומטגנים מעט. מוסיפים את פנים החציל הקלוי ומטגנים מעט. מוסיפים את חלקי העוף.
ממשיכים לטגן עד להזהבה. מוספים את התבלינים (אפשר להוסיף מעט מים). מבשלים כשעה או עד שהעוף מוכן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0