המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר גדול ושטוח שמתאים לתנור. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
מוסיפים את הכרעיים ומטגנים עד שישנו את צבען ויהיו זהובות.
מוציאים את העוף לצלחת ומוסיפים לסיר את כל הירקות.
מערבבים את הירקות ומטגנים אותם תוך כדי ערבוב עדין. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מוסיפים את העוף, מערבבים הכל יחד בעדינות (שמים לב שהכל יהיה מכוסה בתבלינים).
מכסים את הסיר וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 100 מעלות למשך 180 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0