בסיר שטוח או מחבת, משחימים את שוקי העוף מכל הכיוונים עד להזהבה יפה. מוסיפים במהלך הטיגון את הפלפל והמלח. מוציאים ומניחים בצד.
שלב 2
1 דקות
באותה מחבת מטגנים את תחתיות הארטישוק עד צריבה קלה. מוסיפים חזרה את העוף. מוסיפים שיני שום וחצי מכמות הכוסברה, צ'ילי, שום ותפו"א. ממשיכים לטגן עוד בערך דקה.
שלב 3
0 דקות
יוצקים יין אדום, מים ואת כל שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
90 דקות
מנמיכים את האש ומבשלים למשך 90 דקות. במהלך הבישול מוסיפים מים, לפי הצורך, ומלח ופלפל לפי הטעם.
שלב 1
מתוך
4
בסיר שטוח או מחבת, משחימים את שוקי העוף מכל הכיוונים עד להזהבה יפה. מוסיפים במהלך הטיגון את הפלפל והמלח. מוציאים ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
4
באותה מחבת מטגנים את תחתיות הארטישוק עד צריבה קלה. מוסיפים חזרה את העוף. מוסיפים שיני שום וחצי מכמות הכוסברה, צ'ילי, שום ותפו"א. ממשיכים לטגן עוד בערך דקה.
שלב 3
מתוך
4
יוצקים יין אדום, מים ואת כל שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
מנמיכים את האש ומבשלים למשך 90 דקות. במהלך הבישול מוסיפים מים, לפי הצורך, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0