המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מיבשים את העוף, מקמחים ומזהיבים קלות במעט שמן. מוציאים את העוף המוזהב ומניחים בצד.
בשארית השמן (והשומן של העוף) מטגנים עד ריכוך את הבצל והגזר כ-5 דק'.
מוסיפים את הפטריות החתוכות (כמה שיותר יותר טוב) ומרככים אותן כ-7 דק' נוספות.
מחזירים לסיר את העוף, כדאי לסדר יפה לסירוגין ירך ושוק ולא מערבבים יותר. ממליחים ומפלפלים מעט (לא לערבב).
מוסיפים את היין (יותר יין יותר רוטב, מתאים עם אורז, פחות יין רוטב מעט יותר סמיך) ומביאים להרתחה (ללא ערבוב).
מכניסים את הסיר המכוסה לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות (בינוני-גבוה)
אופים בלי לבדוק או לפתוח (אפילו לא להציץ) למרות הריח המפתה שעה וחצי (90 דקות). מוציאים ישר לשולחן לאכילה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0