המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים במעט שמן את הבצל, ואחר כך מוסיפים את הירקות.
מאדים את הכל בבישול קצר.
לאחר הטיגון של הירקות, מוסיפים מים חמים עד לחצי הסיר.
קצת לפני שהירקות מוכנים, מוסיפים את העוף ורסק העגבניות יחד עם כל התבלינים.
לאחר שרואים שהעוף מוכן, מוסיפים את הפתיתים.
נותנים לזה בישול של עוד כ-15 דקות על אש קטנה.
לאחר שמכבים את האש, שמים מגבת בין הסיר למכסה ומחכים כמה דקות כדי שהכל יתאדה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0