המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרפדים תחתית סיר רחב ברצועות הבצל, ומניחים מעליו את השעועית (אם משתמשים בשעועית משומרת מסננים ממי השימור, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מניחים מעל הבצל והשעועית את העוף, ומתבלים.
יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-40-60 דקות, עד שהרוטב מסמיך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0