המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מכניסים את העוף אל תוך שקית הקוקי.
פותחים את השקית ומפזרים בתוכה את תערובת התיבול.
סוגרים את השקית בעזרת הסוגר המצורף לאריזה. מנערים קלות את השקית.
מניחים את השקית בתבנית אפיה ומחוררים את החלק העליון במזלג.
צולים במשך 60 דקות.
מוציאים מהתנור, ממתינים 5 דקות, מוציאים את העוף מהשקית ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0