המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבלים בבלנדר לערבל את העגבניות (עם השמן), האגוזים והתבלינים, ליצירת ממרח.
מורחים על השוקיים את הממרח, מכל הצדדים, ועוטפים כל שוק בפרוסת אווז מעושן.
מניחים בתבנית על נייר אפיה, מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום 180 מעלות כ-60 דקות.
להפוך את השוקיים, אחרי 30 דקות.
אחרי שעה מורידים את הכיסוי ואופים כ-15 דקות, ללא כיסוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0