מערבבים את כל החומרים בכלי גדול ומשרים בו את העוף למשך יממה. חשוב להפוך מידי פעם את העוף במשרה, כדי שיספוג טעמים מכל צדדיו.
שלב 2
0 דקות
מעבירים את העוף לתבנית חסינת חום, מניחים אותו על גבו ויוצקים עליו את כל חומרי המשרה.
שלב 3
40 דקות
מכניסים לתנור שחומם לחום של 190 מעלות. אופים כ-50-40 דקות עד שהעוף עשוי היטב ומושחם יפה מכל צדדיו. מדי פעם יוצקים עליו בזמן הצליה מהנוזלים שבתחתית התבנית.
שלב 1
מתוך
3
מערבבים את כל החומרים בכלי גדול ומשרים בו את העוף למשך יממה. חשוב להפוך מידי פעם את העוף במשרה, כדי שיספוג טעמים מכל צדדיו.
שלב 2
מתוך
3
מעבירים את העוף לתבנית חסינת חום, מניחים אותו על גבו ויוצקים עליו את כל חומרי המשרה.
שלב 3
מתוך
3
מכניסים לתנור שחומם לחום של 190 מעלות. אופים כ-50-40 דקות עד שהעוף עשוי היטב ומושחם יפה מכל צדדיו. מדי פעם יוצקים עליו בזמן הצליה מהנוזלים שבתחתית התבנית.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0