המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוטפים את העוף טוב, מורחים אותו עם שמן זית או מרגרינה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שעושה את העור שחום ופריך.
בתוך העוף שמים עלי טימין, הרבה שיני שום לא מקולפות, מלח ופלפל.
מניחים בתבנית מלבנית בתנור בחום 190 מעלות. מניחים את העוף על הגב, מפזרים מסביב את פלחי העגבניות, בצל פרוס, מעט מים מכניסים לתנור, מדי פעם לצקת מהרוטב על העוף.
כשהעוף משחים הופכים אותו לצד שני, להמשך צליה, זמן צליה כ-60 דקות, עד שרואים שהועף שחום מכל הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0