שוטפים את העוף טוב, מורחים אותו עם שמן זית או מרגרינה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שעושה את העור שחום ופריך.
שלב 2
0 דקות
בתוך העוף שמים עלי טימין, הרבה שיני שום לא מקולפות, מלח ופלפל.
שלב 3
0 דקות
מניחים בתבנית מלבנית בתנור בחום 190 מעלות. מניחים את העוף על הגב, מפזרים מסביב את פלחי העגבניות, בצל פרוס, מעט מים מכניסים לתנור, מדי פעם לצקת מהרוטב על העוף.
שלב 4
60 דקות
כשהעוף משחים הופכים אותו לצד שני, להמשך צליה, זמן צליה כ-60 דקות, עד שרואים שהועף שחום מכל הצדדים.
שלב 1
מתוך
4
שוטפים את העוף טוב, מורחים אותו עם שמן זית או מרגרינה (לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שעושה את העור שחום ופריך.
שלב 2
מתוך
4
בתוך העוף שמים עלי טימין, הרבה שיני שום לא מקולפות, מלח ופלפל.
שלב 3
מתוך
4
מניחים בתבנית מלבנית בתנור בחום 190 מעלות. מניחים את העוף על הגב, מפזרים מסביב את פלחי העגבניות, בצל פרוס, מעט מים מכניסים לתנור, מדי פעם לצקת מהרוטב על העוף.
שלב 4
מתוך
4
כשהעוף משחים הופכים אותו לצד שני, להמשך צליה, זמן צליה כ-60 דקות, עד שרואים שהועף שחום מכל הצדדים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0