המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הירקות לגודל הרצוי.
מערבבים בקערה קטנה את חומרי הרוטב - אבקת תיבול ירקות שורש, שמן ואת השיני שום ומעסים את העוף גם מתחת לעור.
מניחים 4 יחידות ירכיים על גבי נייר אפייה וסוגרים את הנייר לצורת שקית, מבצעים פעולה זאת גם עם הירכיים הנוספות.
מניחים בתבנית המתאימה לתנור את שקיות העוף שהכנו, על גבי נייר אפייה, ומסדרים את הירקות מסביב ומתבלים אותם בשמן זית ותיבול ירקות שורש (מלח ופלפל לפי העדפה).
צולים בתנור שחומם מראש ל - 190 מעלות למשך 45 דקות.
אחרי 45 דקות פותחים את השקית וחושפים את העוף על מנת שיקבל השחמה, מחזירים לתנור וצולים למשך חצי שעה נוספת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0