המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מנקים את השומר, כך שנשאר רק החלק הטעים (הלב). חותכים כל שומר לשני חצאים וכל חצי לשלושה חלקים, כך שמתקבלות משומר אחד שש חתיכות יפות.
חותכים את הבצל לשניים ולאחר מכן לרצועות ארוכות.
מקלפים את שיני השום בשלמותם.
מפזרים את הירקות על תבנית בגודל בינוני.
בקערית נפרדת מכינים את הרוטב: יוצקים שמן, פילפל שחור ומלח, מרק עוף, אבקת בצל וכורכום. מערבבים עד שמתקבל רוטב אחיד.
טובלים את חלקי העוף משני צידיו ברוטב ומסדרים יפה על גבי הירקות בתבנית, מוסיפים בערך 1/2 כוס מים רותחים ומכסים את הכל בשקית קוקי.
אופים בתנור שחומם ל-220 מעלות למשך שעה.
מנמיכים את החום ל-180 מעלות ואופים חצי שעה נוספת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0