המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את חומרי הרוטב.
מצפים את העוף ותפוחי האדמה ברוטב.
מניחים את העוף בשלמותו בתוך הסיר. מפזרים מסביבו על קרקעית הסיר, את תפו"א בשלמותם.
סוגרים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-120 דקות.
בתום השעתיים, מכבים את התנור ומשאירים את הסיר בתוך התנור הכבוי לעוד שעה לפחות. וכל המרבה הרי זה משובח. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1