המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את חומרי הרוטב.
מצפים את העוף ותפוחי האדמה ברוטב.
מניחים את העוף בשלמותו בתוך הסיר. מפזרים מסביבו על קרקעית הסיר, את תפו"א בשלמותם.
סוגרים את הסיר ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-120 דקות.
בתום השעתיים, מכבים את התנור ומשאירים את הסיר בתוך התנור הכבוי לעוד שעה לפחות. וכל המרבה הרי זה משובח. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
לא צריך להוסיף מים? זה לא הגיוני שכמה שעות והעוף מתבשל רק במיץ של עצמו
היי צביה, העוף נאפה בתנור ולכן אין צורך בהוספת מים. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1