המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את מרכיבי תיבול העוף: הדבש, הצ'ילי, השמן, המלח, הפלפל השחור והפפריקה האדומה.
בקערה גדולה נפרדת מניחים את העוף, ובעזרת הידיים מורחים את התיבול מכל הצדדים.
מערבבים היטב בקערה אחרת את שאר המצרכים, מלבד המים, עד לקבלת תערובת אחידה.
בעזרת כף או הידיים, מעבירים מתערובת המילוי לתוך העוף וממלאים את תוכנה.
מניחים את העוף הממולא בתבנית אפייה עמוקה גדולה, מוסיפים את המים, ומכסים ברדיד אלומיניום.
מעבירים לתנור שחומם מראש על 220 מעלות למשך כ-35 דקות.
מסירים את רדיד האלומיניום, וממשיכים לבשל עוד כ-15 דקות, עד להשחמה יפה של העוף.
אם צריך להשאיר עוד כמה דק' בתנור, לכו על זה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0