המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מורחים את העוף בשמן זית ומתבלים במלח פלפל לבן וסוכר חום.
מכניסים את העוף השלם אפשר חלקים לכלי חסין חום עמוק.
מוסיפים את היין הלבן.
מפזרים מסביב לעוף את הבצלים והשזיפים ומפזרים עליהם סוכר חום.
מכסים את הכלי במכסה או בנייר כסף . כניסים לתנור שחומם ל-175 מעלות ל-שלושת רבעי שעה עד שעה לפי גודל העוף .
מעלים את החום ל-220 מעלות.
מסירים את המכסה לעוד 15-20 דקות לקבלת צבע שחום ויפה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0