המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן על אש גדולה בווק או בסיר גדול.
מוסיפים בצל סגול, צהוב וחלקים לבנים של הבצל הירוק. מקפיצים בשמן דקה.
מוסיפים שום, פלפל אדום חריף ורבע מהבזיליקום. מקפיצים עוד דקה.
מוסיפים את העוף בשלוש נגלות. כל פעם מקפיצים עד שנתחי העוף מלבינים לגמרי, ורק אז מוסיפים אליהם לווק את הנגלה הבאה.
כשכל הנתחים שבווק לבנים וכבר אין חלקים ורודים, מוסיפים את כל יתר החומרים חוץ מחופן גדוש של בזיליקום. מקפיצים כשתי דקות.
טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים את עלי הבזיליקום הנותרים ומערבבים.
מגישים על אורז לבן או על קינואה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0