המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים סיר גדול ורחב. מניחים בו את נתחי העוף (עור כלפי מטה) ומזהיבים ללא שמן. הופכים ומזהיבים גם מהצד השני. מוציאים לקערה.
מוסיפים לשומן שנותר בסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים.
מוסיפים את יתר הירקות ומערבבים היטב. מחזירים לסיר את העוף ומפזרים מעליו את המלח והחוואיג
ממסים את אבקת המרק בכוס וחצי מים רותחים ויוצקים לסיר. מביאים לרתיחה.
מכסים, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין שעה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0