המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את תפוחי האדמה ואת הבטטה, מוסיפים רבעי עגבניות, רבעי בצלים ואת שיני השום ומסדרים בתבנית של התנור.
מערבבים את התבלינים עם השמן והמים ויוצקים על הירקות.
מערבבים היטב, ומעסים את העוף היטב בתבלינים.
מניחים את העוף מעל הירקות, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בחום גבוה במשך 60 דקות.
לאחר כשעה יש להוריד את נייר הכסף, להפוך את הירקות והעוף ולהמשיך לאפות עוד כ-30 דקות.
לקראת סוף הבישול מעבירים למצב של גריל להשחמה של הירקות והעוף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0