המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערית שמן זית, רוטב סויה, שום, מלח, פלפל ופפריקה.
מורחים היטב את העופיונים מבחוץ ומבפנים.
הכנת המילוי: מבשלים כ-15 דקות אורז עם 3 כוסות מים, קינמון, צנוברים וצימוקים, עד שהמים נספגים.
מטגנים את הבצלים עד הזהבה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים בקערה את האורז המבושל עם הבצלים והביצים.
ממלאים את העופיונים. סוגרים בקיסם ואופים כ-90 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0