המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר בינוני על אש קטנה שוקולד מריר, חמאה, חלב וסוכר עד להיווצרות תערובת אחידה. מומלץ להוסיף לתערובת גם ליקר בטעם קפה (אפשר גם וודקה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מוסיפים לתערובת את הפתי בר השבור.
מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית, דוחסים ומיישרים.
מעבירים את התבנית לקירור במקפיא למשך רבע שעה.
מחממים את השמנת המתוקה.
לקראת רתיחה מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים בעדינות, עד שאין גושים והתערובת מבריקה.
יוצקים לתבנית שיצאה מהמקפיא.
מקררים את העוגה עד להתייצבותה (למשך 4 שעות לפחות).
חותכים את העוגה לקוביות לפני הגשתה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0