המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים את הנודלס לסיר עם מי מלח רותחים, ומבשלים במשך כ- 7 דקות על להבה בינונית, עד שהם הופכים ל"אל-דנטה". מוציאים מהסיר ומסננים. מניחים בקערה.
מחממים שמן בווק ,מוסיפים את קוביות הבצל, את הפטריות, רצועות הפלפל והכרוב ואת רצועות הגזר. מקפיצים על להבה גבוהה במשך כ- 3 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר, השום הכתוש והצ'ילי ומערבבים היטב במשך כדקה נוספת. מוציאים את הירקות מהווק ומניחים בקערה.
מחממים מחבת פסים עם מעט שמן לחום גבוה. מוסיפים את הסטייקים וסוגרים אותם מכל הצדדים. לשים לב שלא צולים אותם יותר מדי. מוציאים את הסטייקים מהמחבת ועל קרש חיתוך חותכים אותם לפרוסות דקות. מניחים בקערית.
בקערית עמוקה מכינים את רוטב הבוטנים. מכניסים לקערית את חמאת הבוטנים. יוצקים רוטב צ'ילי מתוק, חומץ אורז, סוכר חום וציר הבקר ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. אם הוא מעט סמיך, להוסיף עוד מעט מים, ולערבב.
מוסיפים לווק מעט שמן, וכן את הנודלס. יוצקים על הנודלס את הסויה הכהה ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שכל הנודלס מקבלים גוון מעט כהה. מוסיפים את הירקות המוקפצים, וכן את נתחוני האנטרקוט ושום כתוש. מערבבים היטב עד שהרוטב נספג בנודלס ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0