מכניסים לסיר, מלא מים רותחים, את עלי הגפן ומרתיחים קלות. סוחטים חצי לימון והופכים את עלי הגפן לצד השני. מסננים ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
בינתיים קוצצים דק את הבצלים ומטגנים בשמן זית עד להזהבתם. משרים את כוס האורז בקערה עם מים.
שלב 3
0 דקות
מכינים סיר רחב ומניחים פרוסות של עגבניות בכל משטח הסיר, את החצי השני של הלימון סוחטים לתוך הבשר הטחון. מוסיפים את הבצל המטוגן לתוך הבשר ומתבלים עם כל התבלינים לפי הטעם, כולל 2 כפיות רסק עגבניות.
שלב 4
0 דקות
קוצצים לריבועים קטנים את העגבניות שנותרו ומכניסים לקערת הבשר.
שלב 5
0 דקות
כשהעיסה מתובלת מתחילים למלא את עלי הגפן. ראשית פותחים בעדינות כל עלה ומכניסים בערך כף. מגלגלים ומניחים בתוך הסיר.
שלב 6
0 דקות
כאשר מסיימים למלא את כל העלים לוקחים קערה קטנה, מכניסים את רסק עגבניות שנותר עם מעט מים רותחים. מוסיפים מעט תבלינים, שופכים את הרוטב לתוך הסיר ומבשלים.
שלב 1
מתוך
6
מכניסים לסיר, מלא מים רותחים, את עלי הגפן ומרתיחים קלות. סוחטים חצי לימון והופכים את עלי הגפן לצד השני. מסננים ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
6
בינתיים קוצצים דק את הבצלים ומטגנים בשמן זית עד להזהבתם. משרים את כוס האורז בקערה עם מים.
שלב 3
מתוך
6
מכינים סיר רחב ומניחים פרוסות של עגבניות בכל משטח הסיר, את החצי השני של הלימון סוחטים לתוך הבשר הטחון. מוסיפים את הבצל המטוגן לתוך הבשר ומתבלים עם כל התבלינים לפי הטעם, כולל 2 כפיות רסק עגבניות.
שלב 4
מתוך
6
קוצצים לריבועים קטנים את העגבניות שנותרו ומכניסים לקערת הבשר.
שלב 5
מתוך
6
כשהעיסה מתובלת מתחילים למלא את עלי הגפן. ראשית פותחים בעדינות כל עלה ומכניסים בערך כף. מגלגלים ומניחים בתוך הסיר.
שלב 6
מתוך
6
כאשר מסיימים למלא את כל העלים לוקחים קערה קטנה, מכניסים את רסק עגבניות שנותר עם מעט מים רותחים. מוסיפים מעט תבלינים, שופכים את הרוטב לתוך הסיר ומבשלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0