מניחים בקערה אורז שטוף ושום כתוש. מוסיפים בצל, רסק ותבלינים, מוסיפים את כל הירק הקצוץ ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
חולטים ל-5-10 דקות את עלי הגפן וסוחטים, פותחים אחד אחד ומניחים על שפת קערה רחבה על מנת שיהיה נוח לעבוד.
שלב 3
0 דקות
מרפדים תחתית של סיר רחב ושטוח בפרוסות של תפוחי אדמה, על מנת שלא יידבק או יישרף.
שלב 4
0 דקות
מתחילים במלאכת הגלגול - מניחים על גבי קרש חיתוך עלה שהפנים קרוב אלינו, מניחים כפית או יותר (תלוי בגודל העלה בקצה), מקפלים מימין ושמאל ואז מגלגלים ומניחים בסיר כאשר הקיפול כלפי מטה. כך ממשיכים ומסדרים צפוף בסיר עד לגימור.
שלב 5
0 דקות
בקערה קטנה שמים 3-4 כוסות מים פושרים, חצי כוס שמן, מלח ומלח לימון תלוי בטעם, ויוצקים הכל מעל הממולאים בעדינות, מרתיחים פעם אחת למשך 5-7 דקות ומנמיכים.
שלב 6
0 דקות
מבשלים על האש הכי קטנה למשך 90-120 דקות.
שלב 7
0 דקות
טיפ קטן - מניחים את העלה כאשר הצד המבריק מונח על קרש החיתוך.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מניחים בקערה אורז שטוף ושום כתוש. מוסיפים בצל, רסק ותבלינים, מוסיפים את כל הירק הקצוץ ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
7
חולטים ל-5-10 דקות את עלי הגפן וסוחטים, פותחים אחד אחד ומניחים על שפת קערה רחבה על מנת שיהיה נוח לעבוד.
שלב 3
מתוך
7
מרפדים תחתית של סיר רחב ושטוח בפרוסות של תפוחי אדמה, על מנת שלא יידבק או יישרף.
שלב 4
מתוך
7
מתחילים במלאכת הגלגול - מניחים על גבי קרש חיתוך עלה שהפנים קרוב אלינו, מניחים כפית או יותר (תלוי בגודל העלה בקצה), מקפלים מימין ושמאל ואז מגלגלים ומניחים בסיר כאשר הקיפול כלפי מטה. כך ממשיכים ומסדרים צפוף בסיר עד לגימור.
שלב 5
מתוך
7
בקערה קטנה שמים 3-4 כוסות מים פושרים, חצי כוס שמן, מלח ומלח לימון תלוי בטעם, ויוצקים הכל מעל הממולאים בעדינות, מרתיחים פעם אחת למשך 5-7 דקות ומנמיכים.
שלב 6
מתוך
7
מבשלים על האש הכי קטנה למשך 90-120 דקות.
שלב 7
מתוך
7
טיפ קטן - מניחים את העלה כאשר הצד המבריק מונח על קרש החיתוך.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0