הכנת תערובת המילוי: אם משתמשים בפריקה או בורגול, משרים לשעה במי ברז, ומסננים.
ניתן להשתמש גם בקינואה או אורז עגול.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
קוצצים בצל ומזהיבים בשמן. מוסיפים שום ומערבבים דקה. מוסיפים את יתר חומרי התערובת (חוץ מהעלים עצמם, כמובן), מערבבים ומסירים מהאש.
שלב 3
0 דקות
ממלאים את העלים (כשצד העורקים כלפי פנים). מסדרים בצפיפות בסיר בו הכנו את התערובת (אין צורך לשטוף). מכניסים בין העלים הממולאים פלחי לימון ותמרים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, ויוצקים לתוך הסור עם העלים. הרוטב צריך בדיוק לכסות אותם. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד מים. מביאים לרתיחה.
שלב 5
45 דקות
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 45 דקות.
שלב 6
0 דקות
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
הכנת תערובת המילוי: אם משתמשים בפריקה או בורגול, משרים לשעה במי ברז, ומסננים.
ניתן להשתמש גם בקינואה או אורז עגול.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
קוצצים בצל ומזהיבים בשמן. מוסיפים שום ומערבבים דקה. מוסיפים את יתר חומרי התערובת (חוץ מהעלים עצמם, כמובן), מערבבים ומסירים מהאש.
שלב 3
מתוך
6
ממלאים את העלים (כשצד העורקים כלפי פנים). מסדרים בצפיפות בסיר בו הכנו את התערובת (אין צורך לשטוף). מכניסים בין העלים הממולאים פלחי לימון ותמרים.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, ויוצקים לתוך הסור עם העלים. הרוטב צריך בדיוק לכסות אותם. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד מים. מביאים לרתיחה.
שלב 5
מתוך
6
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 45 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מגישים חם, או בטמפרטורת החדר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0