המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן בצל קצוץ עד הזהבה.
להוסיף כפית מלח לימון, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, אבקת מרק עוף, רסק עגבניות ולערבב היטב.
להוסיף כוס מים, לערבב ולהביא לרתיחה.
להוסיף כוס אורז ריזוטו עגול.
לבשל עד שכל הנוזלים נספגים באורז.
להוריד מהאש ולקרר כ-10 דקות.
לשים על כל עלה גפן כפית מהמילוי, לסגור ולגלגל.
בסיר גדול לשים מעט שמן, לסדר את העלים בצורה צפופה כשהתפר כלפי מטה.
ליצוק מעל מיץ לימון.
לערבב בקערה 2 כוסות מים עם כף אבקת מרק עוף ולשפוך מעל הכל.
לבשל בסיר כ-60 דקות על אש קטנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0