המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית.
מקציפים חלבונים עם סוכר ודבש לקצף יציב, אך לא יבש.
מערבבים בקערה חלמונים, שמן, חלב ואת יתרת סוכר ומקפלים לתוך הקצף. מקפלים את הקמח לתוך התערובת בעדינות עד שהוא נבלע.
יוצקים לתבנית המשומנת ואופים כ-25 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. משאירים את התנור דולק.
מתחילים בהכנה לקראת סוף האפייה. בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים את שאר חומרי הציפוי ומבשלים עד שהסוכר נמס.
יוצקים את הציפוי החם על העוגה החמה.
מחזירים לתנור, ואופים עוד כ-5 דקות ומצננים היטב.
חוצים את העוגה לרוחבה.
מקציפים שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקרם יציב, ומורחים על המחצית התחתונה של העוגה.
מכסים במחצית השנייה, ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
שומרים מכוסה במקרר עד יומיים. מגישים קר. בתיאבון! *לגרסת פרווה - המירו את החלב במים, את החמאה במרגרינה ואת השמנת המתוקה בצמחית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0