המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
חוצים את הפיתה לשתיים, ושמים בכל חצי פיתה מהתערובת שתכסה את כל הפיתה.
מחממים מחבת פסים, שמים כף שמן זית, וצורבים את חצאי הפיתות כאשר צד המילוי מונח על המחבת, צורבים עד להשחמה.
צורבים את הפיתות משני הצדדים הנוספים עד להשחמה.
מגישים עם טחינה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0