המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים היטב ווק על אש גבוהה כמספר דקות, עד שהוא מתחיל לעשן.
משמנים קלות בשמן ומקפיצים את נתחי הסויה כ 4-5 דקות עד שהם משנים מעט את צבעם.
מעבירים לקערה ומנגבים את הווק.
מחממים שוב את הווק היטב ומוסיפים מעט שמן.
מקפיצים בצל ושום כ - 3 דקות. (ניתן להיעזר ב - 2 כפות מעץ ולערבב כל הזמן)
מוסיפים את הירקות לפי הסדר. גזר וסלרי -מקפיצים 2 דקות. פלפלים ופטריות – מקפיצים עוד 2 דקות. מוסיפים כרוב ומקפיצים עוד כ- 3 דקות ומתבלים.
מוסיפים את נתחי הסויה, האטריות, הנבטים והבצל הירוק, מערבבים, מקפיצים עוד דקה ומגישים. מקשטים בבוטנים קצוצים ופלחי לימון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0